Vikingen kurser

På Vikingen kurserne tilegner du dig færdigheder, der kan udføre din investerings strategi. Du lærer, hvordan du laver analyser af markeder, industrier og sektorer. Lærer hvordan du undgår de dårlige markeder og brancher og i stedet for kan fokusere på aktier, som er i en stigende trend. Lærer hvordan analysesystemet Vikingen kan bruges til at skabe godt afkast – både i gode og dårlige tider. Vikingen kurserne kan kombineres med abonnementer på færdige analyser og Investor kurser i analysemetode.

Analyseprogrammet Vikingen er enestående i Verden!

Der findes mange analyseprogrammer til grafisk/teknisk analyse, men os bekendt er Vikingen det eneste program, hvor alt er transparent. Her er ingen skjulte, algoritmebaserede eller automatiserede signaler.

Når man har installeret programmet, må man dykke ned i den store værktøjskasse og vælge de analysemodeller man ønsker at bruge. Analysesystemet er derfor som skabt til dit personlige analyseværktøj, fordi du selv bestemmer modellernes indstilling.

Derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes os at udvikle en version af dette ellers meget dyre og komplicerede program til en pris, hvor selv den helt nye begynder kan være med!

Hvad enten du anskaffer Vikingen Mini til få hundrede kroner eller den dyreste version til flere tusinde kroner, har du samme brugerflade.