Ny på aktiemarkedet (Introduktion)

Introduktionen henvender sig til personer, der overvejer om man selv skal tage styringen af sine investeringer. Kurset henvender sig også til dem, der måske har oplevet et dårligt 2018, hvor banken har administreret opsparingen. Kurset er en generel introduktion til investering og til Dansk Aktierådgivning.

  1. Vi starter med de helt grundlæggende begreber

Hvad er et depot? Hvordan opretter man et depot? Hvem gør det? Hvor lang tid tager det? Hvad er en aktie?  Forskellige typer aktier? Hvad vil det sige at eje en aktie? Hvad er udbytte?

2. Vi gennemgår de grundlæggende handlinger

Du lærer at købe og sælge en aktie samt om risikostyring. Du lærer at opbygge en portefølje og laver det første fundament i en investeringsstrategi.

3. Vi introducerer indholdet i kurset: Ny Investor med Vikingen Mini og Trendkanal9

Du lærer at arbejde med programmet for at følge trendudviklingen på aktiemarkedet. Du lærer at skanne 265 stoer nordiske aktier for at finde gode købskandidater, og du lærer at lave dine egne grupper af aktier.

4. Vi introducerer indholdet i kurset: Udnyt Uge- og Månedsanalysen

Du lærer at læse og bruge analyserne. Du lærer at kunne svare på 3 grundlæggende spørgsmål til enhver aktie: Er… Trenden op eller ned?, Kvaliteten høj/eller lav og Prisen billig eller dyr?

5. Vi fortæller om Dansk Aktierådgivning og vores produkter

Introduktionen varer 2 timer og afvikles både i Odense og Ballerup.

Priser: Gratis

Holdstørrelse: Max. 10

Link til: Yderligere oplysning og tilmelding